thy Kingdom Come Ch. 01

“DU stängde grinden?” Fulmen lät förvånad.

“Det var mycket enklare än du tror,” Slake sagt och sedan pausade som en bild av en väg dök upp i brunnen. Det var dagtid, och män och kvinnor i uniform var kring vraket av vad Slake erkänd som en bil; något som människor som används för resor.

Magus och Fulmen närmade sig se Well och tittade in “Var är det?” Fulmen frågade.

“Om Gate skickade dem,” Slake svarade flytta bilden för att få en bättre titt på scenen, “Den innehåller bara energi på jorden som matchar Hells Gate.”

Vid närmare granskning, kunde Slake urskilja tre brända cirklar på vägen. Två var nära varandra, och en var längre bort. De två ska ha tillhört lukt och Wraith, med den tredje varelse där Olivia hade förverkligats. Såsom för den havererade bil …

“Jag tror att de är ok,” Slake meddelade efter en stund att tänka, “Men en människa såg dem.”

“Hur vet du det?” Peril och Hazard hade gått med i partiet.

“Bilen,” Slake pekade på bilden, “Det slog något hårt, och jag ser inte en trasig träd eller stolpe. Det måste ha slog in Wraith, Olivia, eller Taint.”

“Var finns människan nu?” Magus frågade.

“Jag vet inte,” Slake erkände, “Men jag kan inte se något blod, så jag antar att han eller hon överlevde och är med de andra …” Hennes tankar hade bara varit funderingar, men Slake plötsligt fann själv hoppas att det var precis vad som hade hänt.

Utan förvarning, klev hon ifrån Seeing Well och försvann, återkommer i hennes egna kammare i Taint slott. Platsen var tyst, som passade henne. Hon hade en mycket svår uppgift framför sig och behövde heligheten. Ingen annan än hon själv skulle kunna förverkligas inom detta område, så hon var övertygad om att hon inte skulle bli störd.

“Vänligen hålla fast att mänskliga …” Slake tänkte, tittar genom hennes hyllor av böcker för något som skulle kunna hjälpa till. Wraith var alltid mjuk mot människor, särskilt kvinnor, och Slake hoppades att han skulle hålla den vid liv tills hon hittat ett sätt att kommunicera med dem.

För där det fanns människor på jorden, det var mänsklig magi. Och där det var magisk, fanns det att kalla trollmedel.

***********************************

{Wraith s Motel Room; Noon}

Wraith hade vaknat på morgonen glad att se att Aurora hade lyckats somna någon gång i natt. Hon hade tittat vackert uppkrupen under täcket, så liten och bräcklig. Wraith hade märkt hennes petite storlek natten innan, men nu beundrade det som tankar om vad han kunde göra för henne sprang genom hans sinne. Hon skulle vara kitt i hans stora händer som hans kuk pistoned in och ut ur hennes lilla fitta.

Hon rörs, och Wraith stod från sängen, greppa hans skjorta och dra den över bröstet precis som Aurora satte sig upp, gnuggade sömnen ur ögonen.

“Not a dream …” mumlade hon för sig själv, tar i sin omgivning och rynkar pannan på Wraith.

“Du låter besviken,” Wraith noterade och tog på sig sina solglasögon.

“Nå så charmig som du har varit, är det ändå inte mitt ideal situation.”

“Jag ska göra mitt bästa för att rätta till det,” Wraith sa med en blinkning när han snörde upp sina stövlar, “Det är bara att stanna här när jag talar med mina kohorter. Strax tillbaka.”

Han noterade den listiga utseende som blixtrade över Aurora ansikte när hon sa, “Så du lämnar mig?”

Wraith flinade, “Bara för en stund. Försök inte att fly, nu.” Något brände på hans nedre ryggen när han rörde dörrens knopp. Nöjd hans fälla framgångsrikt lagt, han gick ut genom dörren, avsiktligt lämnar den öppna en bråkdel av en tum innan ned raden av rum där Taint och Olivia hade vistas.

Han knackade försiktigt och efter ett par sekunder, svarade Taint.

“Sleeping in?” frågade han, att kliva tillbaka och låta hans med Gatekeeper för att komma in.

Wraith gick genom dörren, “Inte jag. My lovely laddning.”

“Hur är hon?” Olivia frågade från sängen. Hon var klädd i en enkel långärmad tröja och jeans. Det var den första människan klädsel Wraith hade sett henne, och han var tvungen att erkänna att det på något sätt gjorde henne ännu mer fantastisk att titta på. Förorena verkligen hade vunnit priset med denna.

“Bra,” Wraith sade, sitter i en stol, “För nu. Jag har skapat en liten överraskning för henne,” han log ogudaktigt, “Aktiverad en gammal charm en mycket kinky Häxan gav mig en gång. Visste aldrig när det skulle komma till pass fram just idag. ”

“Kul senare,” Taint sade, sitter i en annan stol, “Business först. Vi måste ta reda på hur man får tillbaka i helvetet. Ingen av oss kallades, och jag kan inte komma på ett sätt att öppna en portal från detta dimension;. åtminstone inte på den här platsen ”

Wraith nickade överenskommelse, “Jag vet att det några platser på jorden där vi kunde riva öppna en primitiv hål, men jag vet bara att de finns, inte var de är.”

“Vi skulle kunna göra en del forskning om vi måste,” Taint ryckte på axlarna.

“Hur är Slake?” Olivia instämde, “Hon skickade oss här, inte hon? Kan inte hon få oss tillbaka?”

Wraith skakade på huvudet, “The Gate skickade oss här. Slake bara berättade hur man får det att göra det. De saker som kvinnor kommer att göra för kärlek …” Han var förstås med hänvisning till släcka instruktioner för att få Olivia tillbaka för Taint .

Skamfläck fnös, “Hon är verkligen ett blödande hjärta, inte hon,” då hans ansikte blev allvarligt, “Men kanske Olivia är något på spåren. Slake skulle inte bara överge oss här om hon visste att det är där vi var. Om vi bara vänta några dagar, kanske till och med timmar, jag är säker på att hon ska försöka komma i kontakt med oss. Hon är väldigt påhittig så där. ”

“Så det är planen? Vänta?” Wraith frågade, står upp och ser otålig. Han hade bara kände hans nedre ryggen brinna igen, och visste att hans fälla hade sprungit.

Taint panna fårad, “För nu … antar jag. Vad är det bråttom?”

“Trap har aktiverats.”

Olivia himlade med ögonen och Taint skrockade. “Fine”, sade han, “Njut av din dag. Vi ska försöka göra samma sak,” han sköt en meningsfull blick på Olivia, “Håll ett öra öppet för all kommunikation från Slake.”

Wraith nickade kort därefter gick ut genom dörren och tillbaka till sitt rum. Dörren var inte längre på glänt, och handtaget var varm vid beröring. Efter att ha talat några ord, kyls handtaget och vände sig till honom. Han gick in och stängde dörren bakom sig och ler brett.

“Vad fan är det här?” Aurora skrek. Hon var på rygg på sängen, benen sparkar frenetiskt och armarna säkrade ovanför huvudet med en tjock metallkedja. Det var lindade runt hennes handleder och runt gaveln, vilket gör Aurora ingen användning av hennes lemmar.

“Du försökte fly,” Wraith sade, som anger ett faktum snarare än att ställa en fråga.

Aurora rodnade, upphör hennes kamp för en stund, “Maybe …”

“Jag varnade dig,” Wraith gick mot henne, drog av sig sina solglasögon och flinande på det sätt som hon försökte att krympa bort från honom, “jag sa ju inte att försöka fly.” Han stod vid foten av sängen, tittar ner på den lilla människa som ett rovdjur ser på en måltid. En mycket synlig bula hade bildats i mellan hans ben, och han märkte Aurora titt på det med en nervös blick.

“Vad händer nu?” frågade hon med en viskning. Hon var rädd och detta gjorde Wraith ännu hårdare.

“Nu,” sa han lutar sig framåt lite, “Vi har lite kul.”

************************************************** ****************************

{Änglarnas stad, eftermiddagen}

Selapheil, Jegudiel, och den icke-King Gabriel var döda. De återstående två ärkeänglar, Uriel och Raguel hade flytt in i staden och spärrade portarna. Clava hade skickat cheferna för sina kamrater som flyger över muren för att landa någonstans på andra sidan som avskedsmeddelande.

Hon hade lidit svåra förluster själv, men så långt som hon var orolig, det hade varit en seger. Med bara två ärkeänglar kvar vid liv, kungen i sitt förvar, och Gatekeepers säkert låsta bakom muren, Anden dimensionen var lika bra som hennes.

Först hade hon varit rasande att Taint hade lyckats inte bara sic Ärkeänglarna på henne, men också försegla porten också, fånga henne och de flesta av hennes armé i Anden Dimension. Men nu var hon tacksam. Kampen till grindarna till änglarnas stad hade varit lång och blodig, och med Gatekeepers på svansen skulle inte ha gjort Clava någon tjänst.

De hade kämpat med Ärkeänglarna genom natten. De hade varit dödligt flyger över dem, och hade obegränsad makt bakom sig. Men Clava hade lyckats skjuta tre av dem ur luften själv. Hon hade varit en att dräpa Gabriel, och hennes demoner hade rivit de andra två till strimlor.

Nu Clava låg på lur, redo att belägringen av staden efter sina trupper utvilad och förberedd. Det skulle inte ta lång tid. Utan deras dyrbara konung och beskyddare, skulle Angles böja sig för henne på nolltid och kalla henne drottning.

Ingenting skulle stoppa henne. Ingenting kunde.

**************************

{Wraith s Motel Room, Noon}

Aurora nästan inte kunde tro hennes tillfångatagare hade inte bara lämnat henne ensam, men dörren till Motell rummet öppen. Ser ingen anledning till varför hon inte skulle försöka fly, hade hon avgränsas från sängen och leds direkt till dörren. Något inom henne kände lite skyldig till att förråda den stilige mannen som påstod, nästan övertygande, att vara en demon. Men han var en kidnappare, och definitivt inte en demon, oavsett vad hennes dum, sömnbrist sinne hade tänkt kvällen innan.

Escape var inom hennes räckhåll, men så fort Aurora hade rört dörrhandtaget till rummet, hade det stängdes. Gripande det tätt, hade hon försökte bända upp den, men det hade inte gav vika; även om det visade sig vara det minsta av hennes problem när ett högt klirr och skrammel ljöd bakom henne.

Vända långsamt, hade hon flämtade att hitta tjocka, kedjor av metall som flyter framför henne som en orm på väg att slå till.

“Visst,” mumlade hon och vände tillbaka runt för att prova dörren igen, men stoppades när hon kände sig cool metal wrap runt hennes högra handled. “Noooo …” stönade hon som hennes vänstra handled på liknande sätt i beslag. Därefter, ungefär, var hennes armar ryckte ovanför hennes huvud och hon släpades bakåt, hennes klackar dra längs mattan.

Slå sängen, hade Aurora dragits på madrassen med kedjorna. När de slutade, var hon benägen på rygg, handleder tätt sammanfästa ovanför hennes huvud medan resten av hennes kropp fri. Fruitlessly, hon hade kämpat mot de begränsningar, men de hade hållit fast. Hon var instängd.

Det dröjde inte länge efter att ha säkrat att Wraith kom tillbaka, ett fåraktigt leende på läpparna och en ganska märkbar erektion i hans byxor. Aurora samtidigt gick blek i ansiktet och våt mellan benen som mannen närmade sig sängen. Hon hade lagt på en bra show för att försöka komma undan, men i själva verket hon mådde hemlighet, inexplicitly hänförd av både sin situation och den som hade satt henne här.

“Vad händer nu?” Hon hade bett, känsla både rädd och tyvärr upphetsad. Någonting var trasslat till i hennes huvud, för att hon var säker på, men det var inget hon kunde göra åt det nu. Aurora hoppades bara att Wraith hade en sak i åtanke, och inte en annan. Främst ville hon honom att knulla henne och inte mörda henne. Antingen verkade vara ett rimligt alternativ i det här läget.

“Nu,” Wraith s sexig maskulin röst mullrade när han lutade sig mot henne liggande kropp, “Vi har lite kul.”

Grova händer grep Aurora lår när han knäböjde på sängen. Hon kämpade lite, men Wraith var hopplöst stark och höll henne orörlig när han arbetade på knappen och dragkedjan i hennes jeans. Hon var våt, och växte mer så han drog det grova materialet ner hennes lår, utsätta hennes små, blå bomullstrosor för hans blick. Aurora visste att det skulle bli en fuktig fläck mellan hennes klyfta, och hon visste Wraith märkte det när han släppte ut en låg, stimulerande morrande.

“Tycker du om det här?” frågade han och drog hennes jeans resten av vägen ut, “Bli bunden och på min nåd?”

Aurora rodnade crimson och kved som tanke fingrar började gnida på hennes fitta över hennes trosor. Hon gjorde som att vara bundna till Wraith, men hon var inte riktigt redo att berätta för honom att. Han var fortfarande hennes kidnappare trots allt och det var väldigt onaturligt beteende.

Han fortsatte att stimulera henne, och hon vred sig mot sina bindningar, slåss lusten att arch hennes höfter i Wraith touch. Mer fukt trängt ut från mellan hennes veck, dämpande trosorna ännu mer och Aurora kunde börja lukta den blekaste lukten av sin egen upphetsning genomsyra den lilla motellrum. Ingen människa hade någonsin gjort henne detta väckte så snabbt.

Wraith fingrar lämnade hennes fitta för en stund att greppa linningen på hennes underkläder. Han slösade ingen tid på att dra ner dem långsamt, dra naglarna längs hennes kött som han utsatt den heta rutan till luften, och hans tunga, som varvade längs hennes springa utan förvarning.

Den här gången, Aurora gjorde valv hennes höfter från sängen, försöka få mer av Wraith tunga inuti henne. Hon var redan grät grädde ner hennes grenen och när vassa tänder drog lätt på hennes klitoris, en ny våg av det belagda Wraith haka.

“More”, viskade hon, och kände mannen skratt mot hennes kropp. Den skickade vibrationer rusar ner hennes tunnel, direkt till hennes g-punkt. Ingen användning slåss honom nu; Hon visste att hon ville ha allt på honom.

Wraith lyfte huvudet och tittade ner Aurora kropp och in i hennes blå ögon. Fukt rann ner hans läppar och haka och hon rodnade lite generat; hon hade alltid varit lite alltför blöt.

“Jag hoppades att jag skulle kunna göra det här till dig ända sedan jag såg dig stå i vägen,” Wraith erkände, att sitta upp och ta bort hans t-shirt. Hennes mun vattnas vid perfekt tonade muskler som spelade längs hans överkropp, precis som det hade kvällen innan när han hade visat henne märket på hans revben; när han påstod att han var en demon.

Auroras medvetna plötsligt vrålade till liv och hon återigen kämpade mot de band som höll henne, “Stopp. Snälla. Det här är inte rätt.” Det var en svag, sista desperat försök från hennes sinne för att försöka förneka vad hennes kropp så tydligt värkte för, och hon var ledsen att hon hade till och med sagt det.

“Vad är inte rätt?” Wraith retad, och störtade hans pek-och långfingret i Auroras blötläggning våt fitta. Han drog ut dem, glittrande med hennes safter, en sträng av den oljiga substansen ansluta sina siffror till hennes fitta. “Klart din kropp vill ha det,” han stack fingrarna i munnen och sög av grädde, stönande i extas, vilket naturligtvis gjorde Aurora ersätta upphetsning han hade tagit med ännu mer. Fingrar på nytt kastas in i henne och hon välvda ryggen, stack hennes bröst uppåt som Wraith kropp kom över hennes.

Vilar på en arm, tog han den andra till hennes mun. Det var blankt med henne cum, och hon kunde känna dess skarpa doft. Att siffrorna på hennes läppar Wraith gjorde Aurora ta dem i sin mun. Den syrliga smaken av sin egen grädde var chockerande i början, men sedan extremt upphetsande och hon stönade runt honom, suger fingrarna djupare för att få allt på sig själv utanför dem.

Wraith bort dem och stirrade ner på henne, hans ögon möta hennes, “Jag slår vad om att du är en hård squirter, eller hur? Sällsynt i en människa,” tillade han.

Rodnad igen, Aurora nickade en gång, aldrig ta ögonen från Wraith. Hon var en squirter, varje gång. Många män var avstängd av det, men hon kunde inte hjälpa det; aldrig kunde. Hur hade Wraith känt det?

Hans huvud försvann ner hennes kropp och hon nästan skrek som inte en, inte två, utan tre fingrar tvingades horisontellt in i hennes Quim med en hörbar brusspärr. Wraith böjt dem uppåt, trycka och gnugga samtidigt mot hennes svullna g-punkt. Han ville testa fick tillträde och att denna kurs var på väg att få en snabbkurs.

Bröst hävde under hennes blus, Aurora kastade huvudet bakåt, försöker njuta av glädjen Wraith fingrar var att föra och försöker att inte fokusera på det faktum att hon blivit fastkedjad mot sin vilja för honom att göra det.

Mer fukten sipprade ut ur hennes vagina, och Aurora visste att hon var nära att cumming. Hennes bytet var åtdragning runt Wraith fingrar. Om han bara …

Läppar stängde runt hennes klitoris och sög, hårt. Det går inte att innehålla hennes flämtande skrik, Aurora avlossade trycket. Hon kände ejakulatet spray från hennes fitta. Hört det splatter mot kött. Det måste ha varit ett nytt personligt rekord; ström efter ström av cum utbröt från henne och Wraith fingrar inte lämna henne kanal för varaktigheten. Aurora spasmed runt de breda siffrorna skärper sin egen njutning och förlänga den explosiva orgasm.

Bröst hivar och slick med svett, till slut kom hon ner från sin orgasm. Till sin bestörtning, hade det inte gjort något för att lindra den onaturliga önskan hon kände mot Wraith, och om något hade ökat den.

“Fantastiskt,” Wraith satte sig upp och Aurora kunde se omfattningen av hennes skador. Hans ansikte och bröst var täckta med sin SPERMA. Små droppar hade bildats bland hans brösthår och en blick mellan benen visade att han var ännu hårdare än tidigare, om det var möjligt. “Nu vad ska vi göra?”

Han stod och Aurora nästan skrek i protest. Allt detta och han inte kommer att avsluta det han hade börjat? Värme brann hela hennes kropp, och hon kunde inte låta bli att vrida sig mot kedjorna. Hennes kropp behövde honom inne i henne, och vid det här laget att hon var villig att ge honom något eller några hål som han ville, så länge som det lättade branden.

Wraith stod tålmodigt, händerna på höfterna, små strömmar av sperma rinnande ner hans överkropp, och stirrade på Aurora. Det var då hon insåg vad han väntade på. Han ville att hon skulle berätta för honom vad de “göra nästa”.

Det går inte att innehålla sig själv, Aurora sist sade, “Knulla mig.”

Wraith log, “Vart?”

“Min fitta”, hon vädjade lättfärdigt, övergripande hennes höfter och låta henne fukt droppa på sängen, “Gör mig cum igen. Och igen.”

“Och sedan?” Wraith njöt detta om bula i hans byxor var någon indikation, och dirty talk gjorde Aurora varmare eftersom mer grädde forsade ur hennes fitta. Med den här takten hon skulle uttorkad i dagar.

“Då tar min röv,” hennes anus knöt som hon sa orden, “Fyll den med din sperma efter att du fylla min fitta.” Några bestående spår av hämning och skuld var borta. Hon behövde den här mannen att knulla varje hål som hon hade och lämna henne klibbiga med hans sperma.

Wraith spände hans jeans och knuffade dem hastigt ner hans ben. Aurora flämtade på vad som framkommit. Minst nio inches lång, och lika tjock som hennes handled, hon nästan ångrade uppmanade Wraith att ta hennes röv. Men tanken ersattes av plötslig förväntan när han klättrade mellan hennes lår.

Efter strök hans kuk några tid till full hårdhet, Wraith placerade sitt huvud på hennes droppande entré. Hon såg, fascinerad, han välvda hans höfter framåt, kör först den uppsvällda huvud, då nästan en tredjedel av sin axel i hennes nu-ansträngd fitta. Fluid forsade runt hans medlem när han drog sig tillbaka och Aurora stönade. Han tryckte hennes väggar förbi sina gränser, men hållas igång. När Wraith var halvvägs inne, kände hon spetsen på hans huvud pensel längs hennes g-punkt och hon kved. Det kändes fantastiskt, mer än häpnadsväckande, lycksalig, och hon nästan kom när han tryckte hårt på hennes klitoris med kudden på tummen när han körde resten av hans axel in i hennes fitta.

“Dra åt helvete!” Hon skrek och kämpade mot de obligationer som fortfarande höll henne. Av någon anledning de inte var obekväma i det minsta, och faktiskt lyckats göra henne ännu kåtare för monstret närvarande inbäddat djupt inne i henne. Något om att vara i händerna på den här mannen gjorde Aurora våtare än hon någonsin hade känt förut.

Wraith drog halvvägs, återigen knuffar på Auroras g-spot, innan smäller in igen. Hon spasmed runt honom och sköt en liten skvätt vätska ut på hans rakade bäckenet. Det rann ner till de blev medlemmar, och Aurora kunde känna den varma vätskan mot hennes känsliga yttre läppar. Ett annat slam från Wraith hade honom slå i kanten av hennes livmoderhals, skicka en krusning av smärta / njutning genom hela hennes kropp.

Tänker det kan bli något bättre, Wraith nådde fram och grep hennes kavajslag. Aurora släppa ut en upphetsad skrika när han slet hennes blus, slet isär knappar och exponera hennes blå bh, som han hastigt slet ur hennes kropp. Ingen människa hon någonsin hade varit med hade ställt ut den här typen av styrka, och Aurora hade varit med sin beskärda del av tuffa pojkar i säcken.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s